Wilt u PublicView inzetten voor uw relaties? Neem dan contact op met onze Nederlandse distributeur Kerèn Presentatie Systemen. Voor resellers hebben wij verschillende mogelijkheden voor het inzetten van PublicView. Wij geven u alle mogelijkheden om een adequate narrowcasting oplossing aan te bieden aan uw relaties zonder grote investeringen.

Onze resellers bestaan uit verschillende AV en IT- systemintegretors, AV consultants en branche gerelateerde groothandels. Als reseller hoeft u zich geen zorgen te maken over licentiebeheer, updates en doorontwikkeling van de software. U ontvangt adequate ondersteuning zodat u het programma efficiënt en krachtig kunt neerzetten voor uw relaties. Heeft u interesse om reseller te worden neem dan contact op.

Contactgegevens Kerèn Presentatie Systemen

Kerèn Presentatie Systemen
Louis Armstrongweg 8
1311 RK ALMERE

Tel.: +31(0)36-5350063
Email: info@keren.nl

www.keren.nl

Wat relaties zeggen

Sinds wij PublicView gebruiken zijn onze klanten veel beter op de hoogte van ons actuele aanbod en prijzen.
Sinds de aanschaf van PublicView verloopt onze interne communicatie vlekkeloos en kunnen bezoekers veel makkelijker de weg vinden in ons gebouw.
Door PublicView wordt onze receptie ontlast bij de aankomst van groepen en kunnen wij onze gasten dagelijks informeren met touristische tips.
Met PublicView informeren wij onze bezoekers over onze aanbiedingen en de aanvangstijden van workshops en door het vertonen van advertenties van externe aanbieders genereren wij additionele inkomsten.

Reseller worden?
Neem contact met ons op.