Online Management Console

De aanbesturing van uw scherm(en) vindt plaats via internet. Computers, tablets en smartphones met een actieve verbinding met het internet kunnen een verbinding maken met de Online Management Console. U kunt vervolgens alle lay-outs en de door u toegevoegde media en content beheren en inroosteren op datum-, tijds- en schermniveau. Hierdoor kunt u te allen tijde uw informatieschermen aansturen en/of wijzigen en heeft u real-time de volledige controle over uw externe communicatiestromen.

De Online Management Console heeft vele ‘modules’ die u vrij kunt gebruiken, hierdoor is PublicView geschikt voor vele doeleinden. Bekijk hier het complete overzicht van de beschikbare modules.

PublicView digital signage software

Kies hieronder uw branche

Bekijk de verschillende voordelen van PublicView.

PublicView informatie schermen bedrijf

Voor uw bedrijf

Snel en efficiënt

evenement

Voor uw evenementen

Live-streaming en sturend

groothandel

Voor uw groothandel

Klantgericht en omzetverhogend

horeca

Voor de horeca

Concreet en fun

hotel

Voor uw hotel

Informatief en servicegericht

makelaar

Makelaar of reisbureau

Ondersteunend en prikkelend

behandelaar

Voor de praktijk

Informatief en klantvriendelijk

scholen

Voor het onderwijs

Entertainend en efficiënt

openbaargebouw

Openbaar gebouw

Up-to-date en servicegericht

theater

Theater, bioscoop, museum

Wervend en doeltreffend

supermarkt

Voor uw supermarkt

Omzetverhogend en prikkelend

sportschool

Sportschool of fitnessruimte

Functioneel en fun

showroom

Voor uw showroom

Effectief en visueel ondersteunend

winkelcentra

Voor uw winkelcentrum

Informatief en servicegericht

winkel

Voor uw winkel

Klantvriendelijk en up-to-date

Schermverbindingen

Ieder scherm dat beschikt over een VGA of HDMI ingang kan worden ingezet als informatiescherm. De evt. meegeleverde Pro Player, Airtame of Google Chromecast player, zorgt voor een direct contact tussen uw scherm en de Management Console. Er is ook een LG WebOS versie, Philips D-line, BDL-line en P-line Signage Solution versie en een Sharp PNHB versie beschikbaar. Deze vereisen geen aparte player.

Wij adviseren om altijd bedraad aan te sluiten op het internet om storingen te voorkomen. WiFi verbindingen kunnen door externe invloeden fluctueren en het signaal is vaak storingsgevoelig.

Indien u niet over WiFi of een internet aansluiting dicht bij de gewenste schermlocatie beschikt, kunt u gebruik maken van een additioneel te bestellen Sitecom Homeplug.

Meerdere gebruikers

Met PublicView kunt u met meerdere personen werken met het programma. Echter u wilt wellicht niet dat alle instellingen voor een ieder toegankelijk zijn. Daarom werkt PublicView met Sub-gebruikers en zelfs Sub-sub-gebruikers. Deze gebruikers krijgen beperkte mogelijkheden die u als hoofdgebruiker zelf instelt in de Management Console. Zo behoudt u de controle over de inhoud en kunt u duidelijke afspraken maken met uw medewerkers over de te hanteren werkwijze.

PublicView software gebruikers

Ontwerp en design

Met de ScreenComposer kunt u bestaande lay-outs aanpassen of een nieuwe lay-out vormgeven. U heeft hierin de vrijheid om de inhoud zelf vorm te geven naar uw eigen huisstijl en beoogde ‘look & feel’ door middel van de ScreenComposer. Het is natuurlijk uw visitekaartje!

Het slimme kleurenbeheer zorgt ervoor dat uw kleurinstellingen worden bewaard en bij nieuwe ontwerpen worden doorgevoerd. Door het vormgeven van bestaande layouts voor verschillende afbeeldingen, kunt u snel schakelen en uw presentatie met een paar klikken aanpassen. Deze handige features van PublicView besparen u zo veel tijd en moeite.

Vrijblijvend advies of informatie?
Neem contact met ons op.

Contact opnemen